Antwoorden op de meest gestelde vragen

FAQ

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Webcam CoverUp levert aan organisaties vanaf 500 stuks. Bij lagere aantallen stijgen de productiekosten per stuk behoorlijk. Hierdoor is het prijstechnisch niet interessant om lagere aantallen aan te bieden.

 

Wat is de levertijd?

Webcam CoverUp realiseert haar producten met de grootst mogelijke zorg. Wij willen dan ook te allen tijde onze kwaliteit waarborgen. Dit houdt in dat productie en levering samen +/- 12 tot 14 dagen in beslag neemt vanaf het moment dat de bestanden zijn aangeleverd en goedgekeurd.

 

Hoe kan ik een sample aanvragen?

Via onze website kan iedere organisatie een sample aanvragen. Wij leveren niet aan particulieren en zullen dan ook geen samples versturen aan particulieren.

In het formulier kun je selecteren of het gaat om een offerte aanvraag, een sample aanvraag of dat je een andere vraag hebt. Wanneer de aanvraag bij ons binnenkomt wordt de sample vaak dezelfde dag nog verstuurd.

 

Hoe verloopt het traject van offerte tot order?

Op onze website kun je gemakkelijk in 4 stappen een offerte aanvragen.
Stap 1: selecteer bij “Selecteer uw vraag”, de optie “Offerte aanvragen”.
Stap 2: selecteer daarna het model webcam cover waarvoor je een offerte wenst te ontvangen.
Stap 3: selecteer het gewenste aantal met de bijbehorende prijs.
Stap 4: vul de bedrijfsgegevens in en klik op de button “Versturen”.

De offerte ontvang je in de meeste gevallen binnen een half uur in je mailbox. Bij het akkoord gaan van de offerte ontvangen wij graag een getekend exemplaar retour. Wanneer de bestanden worden aangeleverd zoals beschreven op de pagina “Aanleverspecificaties”, nemen wij de bestelling in productie. Wanneer wij het ontwerp van het bijbehorende kaartje gaan verzorgen krijgt de klant altijd het ontwerp te zien ter goedkeuring voordat wij deze in productie nemen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Power Branding B.V.
Spoorstraat 30a
6511 AH Nijmegen

E: info@webcamcoverup.nl

error: Content is protected !!